יום שישי, 4 במאי 2012

Chocolate Chip Cookies

מי לא מכיר עוגיות שוקלד צייפ , עוגיות חמאה טעימות עם נגיעות של שבבי שוקלד, יאמי :-)
ובכן ישנם כל מיני מתכונים ווריאציות, אז מה כל כך מיוחד במתכון הזה ?
ובכן המתכון הזה מוצלח מאוד, מצליח כל פעם ויש לו מרכיב סודי..... מוסיפים לתערובת אינסטנט פודינג וניל ! זה משדרג מאוד את העוגיות, מוזמנים לנסות :-)



להלן המתכון(מתורגם מאנגלית)
חומרים:
1 כוס חמאה טמפ' חדר
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
100 גרם פודינג אינסטנט וניל
(במתכון רשום   3.4oz package vanilla instant pudding)
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2  כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
2 כוסות שוקלד צייפ (או אגוזים, M&M וכו)
(אני הוספתי גם מעט חלב שראיתי שהעיסה לא דביקה מספיק )

 
מחממים תנור ל- 180.
מערבבים חמאה עם סוכר לתערובת אחידה


מוסיפים ביצים, אינסאנט פודינג ותמצית וניל

בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת.
בשלב זה עם מרגישים צורך אפשר להוסיף קצת חלב.
מוסיפים את השוקלד צייפ




יוצרים כדורים עם נייר אפייה ואופים כ 10-12 דקות



בתאבון !!!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...